• After-school
    PARADISUL COPIILOR - GRADINITA PARTICULARA ZONA TINERETULUI
 
After-school

Programul after school de la Paradisul Copiilor reprezintă o soluÅ£ie pentru părinÅ£ii activi ÅŸi totodată o modalitate de a creÅŸte calitatea educaÅ£iei pe care micuÅ£ii o primesc în cadrul orelor standard de curs.


Luand in considerare paleta larga de activităţi, nu întotdeauna disponibile pe parcursul unei zile tradiÅ£ionale de ÅŸcoală, acest program le oferă copiilor o mulÅ£ime de oportunităţi. Ei pot alege activităţi noi sau aprofundarea celor începute în timpul orelor de curs. Pe lângă cresterea performanÅ£ei ÅŸcolare, copiii care participă la programul after school, dezvoltă noi abilităţi ÅŸi interese, sunt mai implicaÅ£i în timpul orelor de curs de la ÅŸcoală, îÅŸi fac temele într-un timp mai scurt ÅŸi mai bine.

La After school Paradisul Copiilor asigurăm preluarea copiilor de la ÅŸcoală, program liber 1 ½ h (parc sau curte), masa de prânz pregatita in bucataria proprie, efectuarea temelor sub supravegherea unui profesor pentru învăţământul primar, diverse cursuri opÅ£ionale (limba engleza, limba germana, sah, pictura, inot, etc).