• Gradinita
    PARADISUL COPIILOR - GRADINITA PARTICULARA ZONA TINERETULUI
  • Gradinita
    PARADISUL COPIILOR - GRADINITA PARTICULARA ZONA TINERETULUI
  • Gradinita
    PARADISUL COPIILOR - GRADINITA PARTICULARA ZONA TINERETULUI
 
Gradinita

Gradinta PARADISUL COPIILOR este autorizata prin ordinul Ministrului nr.3894/10.03.2011 de către expertii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), pentru a face desfasura, potrivit standardelor nationale, procesul instructiv - educativ la nivelul “prescolar”, limba de predare “romana”, program “normal si prelungit”.

Gradinita noastra functioneaza intr-o zona linistita din sectorul 4 in apropierea parcurilor Carol si Tineretului, respectiv intr-o cladire noua P+1E+M.  Gradinita particulara din zona Tineretului “ Paradisul Copiilor “, dispune de  spatii interne de 300 mp si externe 150 mp dar poate fi luat in calcul Parcul Carol locul unde iesim de cate ori vremea  sau programul ne permit. Dotarile de exceptie din gradinita Paradisul Copiilor sunt  amenajate si autorizate exclusiv pentru activitatea de educare si  ingrijire a copiilor.

Viziunea noastra:  o perspectiva noua in privinta dezvoltarii culturale emotionale si sociale a prescolarilor, racordata la normele europene in domeniu, care incurajeaza socializarea, creativitatea, exprimarea, altruismul... si ne straduim sa dezvoltam un parteneriat intre cadrele noastre didactice si parinti, care sa functioneze in interesul copilului.

Principala noastra preocupare este de a invata cu rabdare copilul sa descopere, sa simta, sa asculte, sa perceapa si sa inteleaga realitatea inconjuratoare.

La Gradinita PARADISUL COPIILOR, fiecare copil este incurajat sa isi faureasca vise, sa isi imagineze lumea, sa se bucure de magia lucrurilor si sa isi traiasca frumos varsta. Aici copilul este provocat sa comunice, sa interactioneze si sa experimenteze prietenia, rabdarea, responsabilitatea, increderea.

Pentru toate acestea, asiguram PERSONAL CALIFICAT SI DEDICAT, program flexibil, dotări de exceptie si un spatiu plin de viata, unde va invitam sa ne vizitati, daca nu v-am convins ca la noi oamenii mici fac lucruri mari.