• After-school
    PARADISUL COPIILOR - GRADINITA PARTICULARA ZONA TINERETULUI
 
After-school

Programul after school de la Paradisul Copiilor reprezintă o soluţie pentru părinţii activi şi totodată o modalitate de a creşte calitatea educaţiei pe care micuţii o primesc în cadrul orelor standard de curs.


Luand in considerare paleta larga de activităţi, nu întotdeauna disponibile pe parcursul unei zile tradiţionale de şcoală, acest program le oferă copiilor o mulţime de oportunităţi. Ei pot alege activităţi noi sau aprofundarea celor începute în timpul orelor de curs. Pe lângă cresterea performanţei şcolare, copiii care participă la programul after school, dezvoltă noi abilităţi şi interese, sunt mai implicaţi în timpul orelor de curs de la şcoală, îşi fac temele într-un timp mai scurt şi mai bine.

La After school Paradisul Copiilor asigurăm preluarea copiilor de la şcoală, program liber 1 ½ h (parc sau curte), masa de prânz pregatita in bucataria proprie, efectuarea temelor sub supravegherea unui profesor pentru învăţământul primar, diverse cursuri opţionale (limba engleza, limba germana, sah, pictura, inot, etc).